Hulp bij Supervolgers

Supervolgers gaat over het steunen van de stemmen op X waar je het meest om geeft. Met je betaalde, maandelijkse abonnement op Supervolgers heb je toegang tot bonuscontent en extraatjes die specifiek zijn voor elke persoon die jij supervolgt. Je ziet ook badges op al je antwoorden op zijn of haar posts.

Hulp bij abonnement

Waar kan ik mijn bonuscontent van Supervolgers vinden?

Hoe stel ik meldingen in voor bonuscontent van Supervolgers?

Waar vind ik mijn Supervolgers-badge en wie ziet hem nog meer?

Als ik meer dan één persoon volg, krijg ik dan meerdere badges?

Wie ziet Supervolgers-gesprekken en -antwoorden?

Kan ik Supervolgers-posts delen?

Ik ben de verkeerde persoon gaan supervolgen, kan ik mijn abonnement overdragen?

Hoe kan ik mijn Supervolgers-abonnement opzeggen?

Wat moet ik doen als ik mijn abonnement heb opgezegd, maar me opnieuw wil abonneren?

Zie ik mijn abonnement op Supervolgers van al mijn accounts, als ik meer dan één account bij X heb?

Moet ik nog steeds betalen als de persoon die ik supervolg zijn of haar Supervolgers-aanbod deactiveert?

Hulp bij facturering en betaling

Wat gebeurt er als mijn abonnementsbetaling niet lukt?

Waarom werd mijn betaling niet verwerkt?

Hoe factureren jullie mij voor mijn Supervolgers-abonnement?

Hoe kan ik mijn betalingsmethode of factuurgegevens voor mijn abonnement wijzigen?

Problemen met content, foutmeldingen en bugs

Waarom heb ik geen toegang tot de content van mijn Supervolgers-abonnement?

Ik heb een abonnement op een Supervolgers-aanbod gekocht dat geen content voor Supervolgers biedt, wat moet ik doen?

Aankopen vanaf dit apparaat zijn uitgeschakeld

Aankoop kan niet worden voltooid

Kan geen verbinding maken met de App Store

Hoe kan ik een bug rapporteren?

Hulp bij opgeschort account

Mijn account is opgeschort, hoe kan ik mijn Supervolgers-abonnement beheren?

De persoon die ik supervolg heeft zijn of haar account laten opschorten, wat moet ik doen?

De persoon die ik supervolg, heeft mijn account geblokkeerd. Wordt mijn abonnement hierdoor geannuleerd?

Hulp bij abonnement

Waar kan ik mijn bonuscontent van Supervolgers vinden?

Wanneer iemand die je supervolgt bonustweets post voor zijn of haar Supervolgers, verschijnen die in je tijdlijn op de startpagina. De content verschijnt ook op zijn of haar profiel onder het tabblad 'Supervolgers-tweets', waar alle Supervolgers-tweets die hij of zij heeft gepost op één plaats te zien zijn.

Hoe stel ik meldingen in voor bonuscontent van Supervolgers?

Supervolgers op Twitter voor iOS en Android kunnen meldingen instellen, zodat ze een melding krijgen als de mensen die ze supervolgen exclusieve content tweeten. Deze meldingen van Twitter voor iOS en Android instellen:

1. Navigeer naar het profiel van de persoon die je wil supervolgen.

2. Tik op de supervolgen-knop op zijn of haar profiel.

3. De sectie Accountmelding laat alle meldingsopties zien. Tik op \'Alleen Supervolgers-posts\' en op andere meldingen die je wil activeren.

4. Je ontvangt nu meldingen als de persoon die je supervolgt exclusieve Supervolgers-content plaatst.

Waar vind ik mijn Supervolgers-badge, en wie ziet die nog meer?

Nadat je een Supervolgers-abonnement hebt gekocht, verschijnt er een Supervolger-badge naast je naam in al je antwoorden op Tweets van de persoon die je supervolgt. Als je iemand supervolgt, verschijnt er een openbare Supervolger-badge naast je naam telkens wanneer je op één van zijn of haar Tweets antwoordt.

Als je Twitter voor iOS en Android gebruikt, kan je in je abonnementsinstellingen wijzigen wie je badge kan zien door de Supervolgen-knop te selecteren op elk van de profielen van de maker die jij supervolgt. Als het tonen van je badge is uitgeschakeld, wordt de badge op je antwoorden op de openbare Tweets van de maker voor iedereen verborgen, behalve voor de maker. Je antwoorden op de Supervolgers-tweets van de maker krijgen nog steeds een badge en de maker en zijn of haar Supervolgers kunnen de badge zien.

Als ik meer dan één persoon supervolg, krijg ik dan meerdere badges?

Een enkele Supervolger-badge verschijnt bij je naam op je antwoorden op Tweets van de mensen die je supervolgt. Deze badge is niet specifiek voor een bepaald abonnement, en je zult niet meerdere badges zien.

Wie ziet Supervolgers-gesprekken en -antwoorden?

Supervolgers-tweets en antwoorden daarop worden alleen gezien door andere mensen die hetzelfde account supervolgen. Niet-abonnees kunnen Supervolgers-tweets of -antwoorden niet zien.

Waar kan ik mijn Supervolgers-tweets vinden?

Als Supervolger kan je Tweets van Supervolgers retweeten en citeren. Alleen andere Supervolgers zien Retweets, gedeelde links of privéberichten van Tweets van Supervolgers. Niet-abonnees zien alleen je reactie in een geciteerde Tweet, maar krijgen het bericht de maker te supervolgen om de Supervolgers-tweet te zien.

Ik ben de verkeerde persoon gaan supervolgen, kan ik mijn abonnement overdragen?

Als je je op het Supervolgers-aanbod van de verkeerde persoon hebt geabonneerd, moet je je abonnement bij Twitter opzeggen, en je dan op het juiste profiel abonneren. Abonnementen van Twitter worden niet terugbetaald, tenzij de wet dit voorschrijft. Ook abonnementen die per vergissing zijn gekocht, worden niet terugbetaald.

Hoe zeg ik mijn Supervolgers-abonnement op?

Je abonnement wordt niet automatisch opgezegd door het verwijderen van je app of het deactiveren van je account. Alle opzeggingen van abonnementen moeten worden uitgevoerd via het platform waarop je het abonnement hebt gekocht.

Als je bijvoorbeeld je abonnement van Twitter hebt gekocht op:

Twitter voor iOS, dan moet je opzeggen op Twitter voor iOS of via Apple-ondersteuning.

Google, dan moet je opzeggen op je Android-toestel, of door contact op te nemen met Google-ondersteuning

Twitter.com, moet je je opzegging uitvoeren vanuit je profielmenu onder Supervolgers. Let op: abonnementen die je hebt gekocht op twitter.com worden automatisch opgezegd wanneer je je account deactiveert.

Zeg je abonnement minstens 24 uur voorafgaand aan de automatische verlengingsperiode op om verdere kosten te voorkomen. Bij opzeggen krijg je geen restitutie voor reeds betaalde kosten. Je toegang tot bonuscontent van de persoon die je gesupervolgd hebt, vervalt aan het einde van de factureringscyclus.

Door automatisch vernieuwen in het aankoopplatform van je iOS-/Android-toestel voor apps uit te schakelen, voorkom je de facturering voor de volgende betaalperiode en zeg je ook op, maar hierdoor wordt je aankoop niet terugbetaald. Ook wanneer je via onze betalingspartner Stripe op twitter.com een abonnement koopt om iemand te Supervolgen, voorkomt het opzeggen van je abonnement de facturering voor de volgende betalingsperiode, en je schrijft je ook uit, maar je krijgt geen geld terug voor je aankoop.

Mensen die in de EU of het Verenigd Koninkrijk wonen, vinden de opzeggingsinstructies van Apple en Google, het bijbehorende restitutiebeleid en een standaard opzeggingsformulier voor de App Store hier en voor Google Play hier.

Wat moet ik doen als ik mijn abonnement heb opgezegd, maar me opnieuw wil abonneren?

Als je een Supervolgers-abonnement opzegt en dan besluit om je opnieuw te abonneren op hetzelfde Supervolgers-profiel, herhaal je gewoon het oorspronkelijke aanmeldingsproces. Als je je opnieuw abonneert en iemand supervolgt tijdens dezelfde factureringsperiode waarin je je afmeldde, krijg je geen nieuwe rekening.

Zie ik mijn abonnement op Supervolgers van al mijn accounts als ik meer dan één account van Twitter heb?

Je kan je alleen maar via een van je Twitter-accounts abonneren op een specifiek abonnement om toegang te krijgen tot bonuscontent van een bepaald Supervolgers-profiel, en om die content te bekijken.

Wanneer je een aankoop in een app doet, is je Apple ID of Google-account (wat van toepassing is) beperkt tot één enkele aankoop van een bepaald abonnement. Als je in een regio woont waar webaankopen beschikbaar zijn, doe je dat via onze betalingspartner, Stripe, die ook beperkt is tot een enkele aankoop van een specifiek abonnement.

Moet ik nog steeds betalen als de persoon die ik supervolg zijn of haar Supervolgers-aanbod deactiveert?

Als de persoon die jij supervolgt zijn of haar aanbod deactiveert, wordt je abonnement bij Twitter op dat aanbod geannuleerd en worden er geen kosten in rekening gebracht voor de volgende maand. We kunnen helaas de betaling voor de lopende maand niet restitueren.

Hulp bij facturering en betaling

Wat gebeurt er als mijn abonnementsbetaling niet lukt?

Wanneer de betalingsprovider je eerste abonnementsaankoop, en/of maandelijkse verlenging verwerkt, probeert deze de transactie tot 3 keer toe te voltooien.

Waarom werd mijn betaling niet verwerkt?

Als je denkt dat je voldoende geld hebt om je transactie te voltooien, maar toch nog problemen ondervindt, bekijk dan de onderstaande lijst met enkele redenen waarom je transactie geweigerd kan worden:

• Heb je de juiste creditcardgegevens ingevuld?
  • Heb je het juiste adres en/of postcode ingevuld?
  • Heb je de dagelijkse limiet bereikt die Twitter op je account heeft ingesteld (limieten worden dagelijks opnieuw ingesteld)?
  • Beperkt de verstrekker van je kaart internettransacties? Zo ja, neem dan contact op met je bank of creditcardverstrekker.
  • Heb je een proxy of VPN gebruikt om op Twitter te komen? Je bank kan een IP-verificatiesysteem hebben dat je aankopen kan beperken. Neem contact op met je bank om te zien waarom je kaart geweigerd werd.
  • Heb je automatisch vernieuwen voor je abonnement uitgezet?

Zijn er nog steeds problemen? Vraag meer hulp met behulp van dit formulier.

Hoe factureren jullie mij voor mijn Supervolgers-abonnement?

Je Supervolgers -maandabonnement wordt gefactureerd via de betalingsprovider waarmee je je hebt geregistreerd op het moment van aankoop. Facturering vindt elke maand rond dezelfde datum plaats.

Hoe kan ik mijn betalingsmethode of factuurgegevens voor mijn abonnement wijzigen?

Je Supervolgers-abonnement wordt automatisch elke maand op of rond dezelfde datum vernieuwd. Je beheert je factuur- en betalingsgegevens via het platform dat je gebruikte om je abonnement te kopen.

Problemen met content, foutmeldingen en bugs

Waarom heb ik geen toegang tot de content van mijn Supervolgers-abonnement?

Het kan een paar minuten duren voor je Supervolgers-abonnement beschikbaar is. Als je problemen blijft houden, zeg dan je abonnement op, meld je aan bij je account en abonneer je opnieuw. Er worden niet opnieuw kosten in rekening gebracht en dit zou je abonnement moeten activeren.

Ik heb een abonnement op een Supervolgers-aanbod gekocht dat geen content voor Supervolgers biedt, wat moet ik doen?

Supervolgers-abonnementen zijn bedoeld om je favoriete stemmen op Twitter te steunen. De bonuscontent die mensen aanbieden is de volledige verantwoordelijkheid van de mensen die het Supervolgers-aanbod hebben. Als de persoon die je steunt niet de voordelen biedt die op de Supervolgers-voorbeeldpagina staan, dan raden we je aan rechtstreeks contact met hem of haar op te nemen. Als dat niet helpt, kan je je uitschrijven op dezelfde manier waarop je het abonnement kocht.

Aankopen vanaf dit apparaat zijn uitgeschakeld

Je ziet deze fout mogelijk als er aankoopbeperkingen voor je Apple-ID of Google-account zijn ingesteld, zoals ouderlijk toezicht. Als er geen aankoopbeperkingen zijn ingesteld voor je account en je ontvangt deze foutmelding, neem dan rechtstreeks contact op met Apple Support of kijk voor meer informatie in het Google Play Help Center.

Aankoop kan niet worden voltooid

We hebben Supervolgers uitgebracht als in-app-aankoop voor Twitter voor iOS en Android en voor web in bepaalde regio's. Als je toch dit bericht ziet, controleer dan je netwerkverbinding en probeer het later opnieuw.

Kan geen verbinding maken met de App Store of Google Play

Als je geen verbinding kan maken met de App Store of Google Play, is er mogelijk sprake van een netwerk- of serverprobleem en kan je het later opnieuw proberen.

Hoe kan ik een bug rapporteren?

Het spijt ons dat je problemen ervaart met je Supervolgers-abonnement. Je kan contact opnemen door te swipen en zo de zijbalk te openen die je vanuit je tijdlijn op de startpagina kan bekijken. Tik op Aankopen, dan op Hulp vragen.

Opgeschorte of vergrendelde accounts

Mijn Twitter-account is opgeschort. Wat gebeurt er met mijn Supervolgers-abonnement?

Met een opschorting of blokkering wordt je Twitter Supervolgers-abonnement niet automatisch opgezegd. Je moet je abonnement dus opzeggen vanuit het platform waarop je je hebt geabonneerd, om toekomstige kosten te voorkomen. Als je bijvoorbeeld je abonnement hebt gekocht op Twitter voor iOS, dan moet je opzeggen op Twitter voor iOS.

Als je je hebt geregistreerd bij twitter.com met onze betalingspartner Stripe en je account wordt geschorst, dan wordt je abonnement automatisch opgezegd.

Abonnementen worden niet terugbetaald, tenzij dit wettelijk verplicht is, ook niet als het Twitter-account waarvoor je het abonnement kocht om een of andere reden wordt opgeschort.

Het account van de persoon die ik supervolg is opgeschort, wat moet ik doen?

Als het Twitter-account van de persoon die jij supervolgt wordt opgeschort, gewist of van Twitter wordt verwijderd, wordt je abonnement opgezegd. Er wordt dan niets meer in rekening gebracht. Je ontvangt een melding waarin staat dat je abonnement is opgezegd.

De persoon die ik supervolg heeft mijn account geblokkeerd. Betekent dit dat mijn abonnement is opgezegd?

Als je wordt geblokkeerd door de persoon die je bent gaan supervolgen, krijg je een bericht waarin staat dat je niet langer toegang hebt tot zijn of haar Supervolgers-aanbod en dat je moet opzeggen. Omdat je niet automatisch uitgeschreven wordt, moet je je abonnement opzeggen via het platform waarop je je hebt geabonneerd om verdere kosten te voorkomen.