goglobalwithtwitterbanner

Hulp met de manier waarop posts worden weergegeven

Bijgewerkt op 30 maart 2017

In je tijdlijn kan je Tweets tegenkomen met meer dan 140 tekens of Tweets die worden afgebroken. Zoals we eerder hebben aangekondigd, willen we zorgen dat gebruikers binnen de 140 tekens van een Tweet meer kwijt kunnen. Een van deze wijzigingen wordt op dit moment getest. Deze houdt in dat gebruikersnamen aan het begin van een Tweet, zoals bij een antwoord, niet meer meetellen voor de limiet van 140 tekens. Deze testen kunnen van invloed zijn op de manier waarop een Tweet wordt weergegeven. De limiet van 140 tekens voor Tweets blijft echter van toepassing. Deze wijzigingen worden in de komende maanden voor iedereen beschikbaar.

Tweets met meer dan 140 tekens

Als je een Tweet tegenkomt die meer dan 140 tekens bevat, kan dat een Tweet zijn van een account in de testgroep die experimenteert met de manier waarop antwoorden op Twitter worden verwerkt.

Zodra deze wijziging voor iedereen beschikbaar is, worden gebruikersnamen niet meer automatisch onderdeel van een tweettekst en tellen ze niet meer mee voor de limiet van 140 tekens.

Tweets die zijn afgebroken

Als je een verouderde versie van Twitter voor iOS of Android gebruikt, kom je mogelijk afgebroken Tweets tegen met een URL die je naar een mobiele website stuurt. Dat komt waarschijnlijk door de tests die we uitvoeren, zoals hierboven is beschreven.

Gebruikers van de Android-app met versie 6.14.0 (of lager) of de iOS-app met versie 6.61 (of lager) kunnen dit probleem ervaren. Als je de app update, zou dit probleem opgelost moeten zijn. Meer informatie over het updaten van de iOS-app vind je hier. Voor de Android-app ga je hierheen.

Tweets die beginnen met vermeldingen

Als de oorspronkelijke Tweet in een gesprek iemand @vermeldt en jij binnen de discussielijn je eigen Tweet beantwoordt, kan het zijn dat je de vermeldingen aan het begin van de Tweet ziet met een "." voor de gebruikersna(a)m(en). Antwoorden met "." zijn nog steeds zichtbaar voor relevante mensen, zoals degenen die aan het gesprek deelnemen en die jou en iemand in het gesprek volgen.

Dit gebeurt waarschijnlijk als je gebruikmaakt van een oudere versie van de Twitter-app voor iOS of Android. Voer een upgrade uit naar de nieuwste iOS- of Android-versie om de verbeterde weergave van gesprekken te zien.

Dit artikel delen of bladwijzer opslaan