Skip to main content

چگونگی غیرفعال‌سازی حساب کاربری >x<

می‌خواهید مدتی از >x< مرخصی بگیرید؟ می‌فهمیم. گاهی وقت‌ها خوب است که از جریان همه اتفاق‌ها و چیزها کنار بکشیم. یا اگر هم می‌خواهید برای همیشه بروید، می‌توانیم به شما کمک کنیم. از دستورالعمل‌های گام‌به‌گام ما درباره چگونگی غیرفعال‌سازی — یا حذف — حساب کاربری >x< پیروی کنید.

  • مقایسه غیرفعال‌سازی با حذف کردن حساب کاربری >x<
  • غیرفعال‌سازی حساب کاربری >x<
  • حذف کردن حساب کاربری >x<
  • موارد مهمی که پیش‌از غیرفعال کردن حساب کاربری >x< باید بدانید
  • چگونگی غیرفعال‌سازی حساب کاربری
  • پرسش‌های متداول غیرفعال‌سازی
  • غیرفعال‌سازی حساب >x< اولین مرحله برای حذف همیشگی حساب کاربری‌تان است. غیرفعال‌سازی ۳۰ روز باقی می‌ماند. اگر در مدت ۳۰ روزه دوره غیرفعال‌سازی به حساب کاربری‌تان دسترسی پیدا نکنید، حساب کاربری‌تان حذف می‌شود و شناسه‌تان دیگر با حساب کاربری‌تان مرتبط نخواهد بود.

چگونگی غیرفعال‌سازی حساب کاربری
  1. روی نماد منوی پیمایش بزنید، سپس روی تنظیمات و حریم خصوصی بزنید.

  2. روی حساب کاربری شما بزنید، سپس روی غیرفعال‌سازی حساب کاربری بزنید.

  3. اطلاعات غیرفعال‌سازی حساب کاربری را بخوانید، سپس روی غیرفعال‌سازی بزنید.

  4. وقتی از شما خواسته شد، گذرواژه‌تان را وارد کنید و روی غیرفعال‌سازی بزنید.

  5. برای تأیید اینکه می‌خواهید ادامه دهید، روی بله، غیرفعال شود بزنید.


اگر دلتان برای >x< تنگ شد و کمتر از ۳۰ روز گذشته باشد، کافی‌ست وارد سیستم شوید و این مراحل را برای فعال‌سازی دوباره حساب کاربری‌تان دنبال کنید.

اشتراک‌ها و غیرفعال‌سازی حساب کاربری

غیرفعال‌سازی حساب کاربری >x< به‌طور خودکار باعث لغو شدن اشتراک‌های >x< شما نمی‌شود. اگر اشتراک پولی فعالی داشته باشید که ازطریق برنامه >x< خریده باشید (مثلاً >x< Premium یا «سوپردنبال‌کننده‌ها») فعال باقی می‌ماند. این اشتراک‌ها را می‌توانید از همان پلاتفرمی که مشترک شده‌اید مدیریت کنید. اشتراک‌های خریداری‌شده در >x<.com با غیرفعال‌سازی حساب کاربری‌تان به‌طور خودکار لغو خواهد شد.

روش لغو کردن اشتراک >x< Premium

روش لغو کردن اشتراک «سوپردنبال‌کننده‌ها»

پرسش‌های متداول غیرفعال‌سازی

  • در طول دوره ۳۰ روزه غیرفعال‌سازی، پیام‌های خصوصی شما حذف نخواهند شد. وقتی دوره غیرفعال‌سازی پایان یافت و حساب کاربری‌تان حذف شد، پیام‌های خصوصی‌ای که فرستاده‌اید هم حذف خواهند شد.