Skip to main content

Sådan deaktiverer du din >x<-konto

Sådan deaktiveres din konto

Tager du en pause fra >x<? Vi forstår det godt. Nogle gange er det godt at tage et skridt tilbage fra det hele. Hvis du foretrækker en permanent pause, kan vi også hjælpe dig med det. Følg vores trinvise vejledning til, hvordan du deaktiverer eller sletter din >x<-konto.

  • Deaktivering vs. sletning af din >x<-konto
  • Deaktivering af din >x<-konto
  • Sletning af din >x<-konto
  • De vigtigste ting du skal vide, før du deaktiverer din konto
  • Sådan deaktiveres din konto
  • Ofte stillede spørgsmål om deaktivering
  • Deaktivering af din >x<-konto er det første skridt til at slette din konto permanent. En deaktivering varer 30 dage. Hvis du ikke får adgang til din konto inden for deaktiveringsperioden på 30 dage, slettes din konto, og dit brugernavn vil ikke længere være knyttet til din konto.

Sådan deaktiveres din konto
  1. Tryk på navigationsmenuikonet, og tryk derefter på Indstillinger og privatliv.

  2. Tryk på Din konto, og tryk derefter på Deaktiver din konto.

  3. Læs oplysningerne om kontodeaktivering, og tryk derefter på Deaktiver.

  4. Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det, og tryk på Deaktiver.

  5. Bekræft, at du vil fortsætte ved at trykke på Ja, deaktiver.


Hvis du opdager, at du savner >x<, og der er gået mindre end 30 dage, skal du blot logge ind og følge disse trin for at genaktivere din konto.

Abonnementer og kontodeaktivering

Deaktivering af din >x<-konto annullerer ikke automatisk et >x<-abonnement. Hvis du har aktive betalte abonnementer (f.eks. >x< Premium, Super Follows) købt via >x<-appen, forbliver de aktive. Du kan administrere disse abonnementer via den platform, hvor du oprindeligt abonnerede. Abonnementer købt på >x<.com annulleres automatisk, når du deaktiverer din konto.

Sådan annullerer du et >x< Premium-abonnement

Sådan annullerer du et Super-følger-abonnement

Ofte stillede spørgsmål om deaktivering

  • Dine direkte beskeder slettes ikke efter deaktiveringsperioden på 30 dage. Når deaktiveringsperioden udløber og din konto slettes, vil dine direkte beskeder også blive slettet.