Kişilerinizi yükleme ve yönetme
Kişileriniz hesabınıza yüklendikten sonra tanıdığınız kişileri >x<'da bulmanıza yardımcı olabiliriz. Böylece, diğer kullanıcıların kendilerini e-posta adreslerinden veya telefon numaralarından bulmalarına izin vermiş kişileri bulabilir ve takip edebilirsiniz. İçe aktarılmış adres defterinizdeki kişileri aynı zamanda içerikleri kişiselleştirmek için de kullanabiliriz. Örneğin, önerilerde bulunabilir, size ve diğer kişilere kullanıcı hesapları ve postler gösterebiliriz. Yüklenmiş kişilerinizi hesap önerileri sunmak üzere nasıl kullandığımız ve >x<'da takip edilecek kişileri bulmanın diğer yolları hakkında daha fazla bilgi alın.
Başkalarının sizi e-posta adresinizden veya telefon numaranızdan bulmasına izin veren gizlilik ayarlarını düzenleyerek, >x<'ın hesabınızı başkalarına önermek için adres defterinizi kullanıp kullanamayacağını kontrol edebilirsiniz.
Üst menüde profil simgenize ve ardından Ayarlar ve gizlilik seçeneğine dokunun.
Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun.
Bulunabilirlik ve kişiler altında, Bulunabilirlik ve kişiler öğesine dokunun.
Adres defteri kişilerini eşitle öğesine dokunun. Kişilerinizi eşitlediğinizde, cihazınızın adres defterindeki kişiler düzenli aralıklarla >x<'a yüklenir.
Adres defterinizdeki kişilerden zaten >x<'da olanların hesapları gösterilir.
Adres defteri kişilerini eşitle ayarını kullanarak kişilerinizin düzenli aralıklarla >x<'a yüklenmesini durdurabilirsiniz.
iOS İçin >x< kullanıyorsanız:
- Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Ayarlar ve gizlilik öğesine, ardından Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun.
- Bulunabilirlik ve kişiler altındaki Bulunabilirlik ve kişiler öğesine dokunun.
- Adres defteri kişilerini eşitle seçeneğinin yanındaki kaydırıcıyı kapalı konuma getirin.
Android İçin >x< kullanıyorsanız:
- Üst menüde gezinti menüsü simgesini veya profil simgenizi görürsünüz. Sizde hangi simge varsa ona dokunun.
- Ayarlar ve gizlilik öğesine, ardından Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun.
- Bulunabilirlik ve kişiler altındaki Bulunabilirlik ve kişiler öğesine dokunun.
- Ayarı kapatmak için Adres defterindeki kişileri eşitle seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın.
Üst menüde profil simgenize (iOS) veya gezinti menüsü simgesine veya profil simgenize (Android) dokunun.
Ayarlar ve gizlilik öğesine, ardından Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun.
Bulunabilirlik ve kişiler altındaki Bulunabilirlik ve kişiler öğesine dokunun.
Tüm kişileri kaldır öğesine dokunun. Komuta dokunarak tüm kişileri kaldırma işlemini onaylamanız gerekir.
Kişileri görüntülemek veya kaldırmak için:
Önceden içe aktarılmış olan kişileri istediğiniz zaman görüntüleyebilir veya >x<'dan kaldırabilirsiniz. Bu bilgileri kaldırdıktan sonra eskisi kadar alakalı hesap önerileri sunulamayabileceğini lütfen unutmayın.
- Daha fazla menüsüne tıklayın.
- Ayarlar ve gizlilik bölümüne gidin.
- Gizlilik ve güvenlik öğesine tıklayın.
- Bulunabilirlik ve kişiler öğesine tıklayın.
- Kişileri yönet öğesine tıklayın.
- Şifrenizi girmeniz istenebilir. Yüklediğiniz tüm kişiler görüntülenir.
- Kişilerinizi kaldırmak istiyorsanız, Tüm kişileri kaldır öğesine tıklayın. Kaldır öğesine tıklayarak bu isteği onayladıktan sonra önceden yüklemiş olduğunuz tüm kişiler >x<'dan kaldırılır ve hesabınızın Adres Defteri Kişilerini Eşitle ayarı, daha önce kişileri eşitlemeyi seçtiğiniz tüm cihazlarda kapatılır. Lütfen bu işlemin biraz zaman alabileceğini ve bu süreçte >x<'dan bazı öneriler almaya (kişilerinize bağlı olarak) devam edebileceğinizi unutmayın.
Profil simgenize dokunun.
Ayarlar ve gizlilik öğesine, ardından Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun.
Bulunabilirlik ve kişiler altındaki Bulunabilirlik ve kişiler öğesine dokunun.
Kişileri kaldır öğesine dokunun. Komuta dokunarak tüm kişileri kaldırma işlemini onaylamanız gerekir.