Skip to main content

>x< Premium özelliklerini ayarlama

Posti Geri Al

Posti Geri Al özelliği nedir?

Posti Geri Al, bir posti gönderdikten sonra >x<'da henüz başkaları tarafından görülmeden geri çekme seçeneği sunan bir >x< Premium özelliğidir. Bu özellik bir düzenleme butonu değildir. Herkesin görebileceği şekliyle göndermeden önce postinizi önizleme ve gözden geçirme fırsatı sunar. Geri Alma süresi dolduğunda post, takipçileriniz tarafından görülebilir ve normalde >x<'da yaptığınız gibi posti olduğu şekliyle bırakabilir veya silebilirsiniz.

  • Geri Al seçeneğine dokunarak posti göndermeden önce üzerinde değişiklikler yapabileceğiniz post oluşturucusuna dönebilir veya posti göndermekten vazgeçebilirsiniz. Posti Geri Al seçeneğini atlamak ve postinizi hemen göndermek için Şimdi gönder'i de seçebilirsiniz.
  • Orijinal postler, Alıntı postler, post dizileri ve yanıtlar dâhil olmak üzere, tüm postler veya bazı farklı türde postler için posti Geri Al ayarlarını açabilirsiniz.
  • Etkinken posti Geri Al özelliğinde, varsayılan 30 saniyelik post Geri Alma süreniz dolana ve postiniz >x<'da görünene kadar geri sayım görüntülenir. >x< Premium özellik ayarları menüsü altında geri sayım süresini 5, 10, 20 veya 60 saniye olarak kısaltın ya da uzatın.
  • posti Geri Al özelliği kapatırsanız posti Geri Al komutu gösterilmez.

posti Geri Al özelliğinizin ayarlarını yapılandırma hakkında daha fazla bilgi alın.

SSS

Posti Geri Al, bir düzenleme düğmesi midir?

Dilediğim posti geri alabilir miyim?

posti Geri Al özelliği hakkında yardıma ihtiyacım var.

posti Geri Al özelliğine nereden erişebilirim?

posti Geri Al seçeneğini neden göremiyorum?

Bildirim kaybolduktan sonra postimi nasıl geri alabilirim?

postim neden hemen gönderilmedi?

  • Posti Geri Al, bir düzenleme düğmesi değildir. Post Geri Al, >x<'da yayınlanmamış Postleri henüz kimse görmeden geri çekmenizi ve düzenlemenizi sağlar. Geri Alma süresi dolduğunda Post herkes tarafından görülebilir ve normalde >x<'da yaptığınız gibi onu olduğu şekliyle bırakabilir veya silebilirsiniz. Herkes tarafından hâlihazırda görülebilen Postler düzenlenemez.