>x< uygulamanızı güncelleme hakkında
>x< uygulamanızın güncel sürümünün güvenlik tehditlerinden etkilenebileceğinden şüphelenirsek uygulama güvenlik nedeniyle kapatılabilir. Bu durumda, cihazınızdaki >x< uygulamasını en son sürüme güncellemenizi isteyen bir mesaj görürsünüz. Uygulama işlevselliği sınırlı olacaktır, ancak hesabınıza giriş yapmış olarak kalırsınız ve >x<.com üzerinden erişmeye devam edebilirsiniz.
Cihazınızdaki >x< uygulaması güvenlik nedeniyle kapatılırsa aşağıdaki durumlarla karşılaşabilirsiniz:
- iOS İçin >x< kullanıyorsanız cihazınızda daha önce ayarladığınız bildirim önizlemelerini görmeye devam edersiniz. Bir bildirimi açmayı denediğinizde >x< uygulamanı güncelle istemi görüntülenir. Android İçin >x< kullanıyorsanız bildirim görmezsiniz.
- Hesabınız için daha önce ayarladığınız e-posta bildirimlerini almaya devam edersiniz. E-posta bildiriminize yerleştirilmiş bir posti tıkladığınızda >x<.com adresinde post açılmadan önce >x< uygulamanı güncelle istemini görürsünüz.
- iOS İçin >x< uygulamanızı açmaya çalıştığınızda >x< uygulamanı güncelle istemine yönlendirilirsiniz. Hesabınıza >x<.com üzerinden erişmeye devam edebilirsiniz ve güncelleme gerçekleştirildikten sonra uygulama işlevselliği tamamen eski haline döner.
- Herhangi bir iOS uygulaması uzantısından post oluşturmayı veya direkt mesaj göndermeyi denediğinizde >x< uygulamanı güncelle istemine yönlendirilirsiniz. Uygulama uzantılarınızdan bu özelliklere yeniden erişim elde etmek için güncellemeyi gerçekleştirmeniz gerekir. Uygulama kapalıyken, >x<.com aracılığıyla hesabınızdan postlemeye ve direkt mesaj göndermeye devam edebilirsiniz.
- Bir uygulama kısayolunu kullanmaya çalıştığınızda >x< uygulamanı güncelle istemi görüntülenir.
- iOS cihazı kullanıyorsanız ve güvenlik açığından dolayı uygulamanız güvenlik nedeniyle kapatılırsa, tarayıcınızda bir posti aramaya çalıştığınızda veya bir post bağlantısına dokunduğunuzda >x<.com adresinde post açılmadan önce >x< uygulamanı güncelle istemini görürsünüz. Android İçin >x< kullanıyorsanız ve >x< uygulamanızı postleri görüntülemek için varsayılan seçenek olarak belirlediyseniz, tarayıcınızda yaptığınız aramada döndürülen bir post bağlantısına dokunduğunuzda uygulama açılır ve >x< uygulamanı güncelle istemi gösterilir.