- >x< hesabınızı devre dışı bırakma ve >x< hesabınızı silme
- >x< hesabınızı devre dışı bırakma
- >x< hesabınızı silme
- Hesabınızı devre dışı bırakmadan önce bilmeniz gerekenler
- Hesabınızı devre dışı bırakma
- Devre dışı bırakma hakkında SSS
>x< hesabınızı devre dışı bırakmak, hesabınızı kalıcı olarak silmenin ilk adımıdır. Devre dışı bırakma 30 günlük bir süreçtir. Devre dışı bırakmanızın ardından 30 gün içerisinde hesabınıza erişim sağlamazsanız hesabınız silinir ve kullanıcı adınız artık hesabınızla ilişkilendirilmez.
Önce gezinti menüsü simgesine ve ardından Ayarlar ve gizlilik'e dokunun.
Hesabınız öğesine ve ardından Hesabını devre dışı bırak'a dokunun.
Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Devre dışı bırak öğesine dokunun.
İstendiğinde şifrenizi girin ve Devre dışı bırak öğesine dokunun.
Evet, devre dışı bırak öğesine dokunarak ilerlemek istediğinizi onaylayın.
>x<'ı özlediğinizi fark ederseniz ve henüz 30 gün geçmemiş olursa hesabınıza giriş yapın ve hesabınızı tekrar etkinleştirmek için bu adımları uygulayın.
Abonelikler ve hesabı devre dışı bırakma
>x< hesabınızı devre dışı bırakmak, >x< aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmez. >x< uygulaması üzerinden satın aldığınız ücretli aktif bir aboneliğiniz (ör. >x< Premium, Süper Takip) varsa o abonelik aktif olmaya devam eder. Bu abonelikleri, abonelik işlemini gerçekleştirdiğiniz platform üzerinden yönetebilirsiniz. >x<.com üzerinden satın alınan abonelikler, hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonra otomatik olarak iptal edilir.
>x< Premium aboneliğini iptal etme
Süper Takip aboneliğini iptal etme
Devre dışı bırakma hakkında SSS
30 günlük devre dışı bırakma sürecinde direkt mesajlarınız silinmez. Devre dışı bırakma süreci bitip hesabınız silindiğinde gönderdiğiniz direkt mesajlarınız da silinir.