Skip to main content

>x< Premium-functies instellen

Post ongedaan maken

Wat is 'Post ongedaan maken'?

'post ongedaan maken' is een >x< Premium-functie waarmee je een post kan intrekken nadat je deze hebt verzonden maar nog voordat deze voor anderen zichtbaar is op >x<. Het is geen bewerkingsknop maar een mogelijkheid om je post te bekijken en reviseren voordat deze openbaar op >x< wordt geplaatst en voor de hele wereld zichtbaar is. Wanneer de periode voor ongedaan maken is verstreken, is de post zichtbaar voor je volgers en kan je deze zoals gebruikelijk op >x< laten staan of verwijderen.

  • Als je op de optie 'Ongedaan maken' tikt, ga je terug naar het opstelvenster voor posts waar je wijzigingen kan aanbrengen voordat je de post plaatst. Je kan ook beslissen om de post helemaal niet te plaatsen. Je kan bovendien 'Nu versturen' selecteren als je de optie 'post ongedaan maken' wil overslaan en de post meteen wil plaatsen.
  • Je kan je instellingen voor 'post ongedaan maken' activeren voor alle of een aantal van de verschillende typen posts, waaronder 'Oorspronkelijke posts', 'Geciteerde posts', collecties en antwoorden.
  • Als de functie 'post ongedaan maken' actief is, wordt een aftelvenster weergegeven zodat je weet hoeveel tijd je nog hebt voordat de periode van 30 seconden voor 'post ongedaan maken' verloopt en je post op >x< verschijnt. Je kan de verloopperiode verkorten of verlengen tot 5, 10, 20 of 60 seconden in het instellingenmenu van >x< Premium.
  • Als je de functie 'post ongedaan maken' uitschakelt, zie je geen melding voor ongedaan maken.

Meer informatie over het aanpassen van de instellingen van de functie 'post ongedaan maken'.

Veelgestelde vragen

Is 'post ongedaan maken' een bewerkingsknop?

Kan ik elke post ongedaan maken?

Ik heb hulp nodig met 'post ongedaan maken'.

Waar kan ik 'post ongedaan maken' vinden?

Waarom zie ik de optie 'post ongedaan maken' niet?

Kan ik mijn post ongedaan maken nadat de melding is verdwenen?

Waarom is mijn post niet meteen verstuurd?

  • 'Post ongedaan maken' is geen knop voor het bewerken van je Post. Met 'Post ongedaan maken' kan je Posts intrekken en aanpassen die nog niet in het openbaar op >x< zijn geplaatst. Zodra de periode voor ongedaan maken is verstreken, is de Post voor iedereen zichtbaar en kan je deze zoals je normaal doet op >x< laten staan of verwijderen. Posts die al voor iedereen zichtbaar zijn, kunnen niet worden bewerkt.