Je kan op drie manieren uitloggen bij de >x<-app voor iOS.
- Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
- Tik op Instellingen en privacy.
- Tik op Account en vervolgens op Log uit.
Je account weer toevoegen aan de app:
- Open de >x<-app.
- Tik op Inloggen.
- Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
- Tik op Inloggen.
- Als je het wachtwoord van je account bent vergeten, reset je het wachtwoord.
Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat
- Ga naar Instellingen op je apparaat.
- Tik op >x<.
- Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
- Selecteer Verwijder account.
Toegang vanaf >x<.com intrekken
- Ga naar je tabblad Applicaties.
- Zoek de applicatie >x< voor iPhone of >x< voor iPad en klik op Toegang intrekken.
Opmerking: mogelijk worden er ook specifieke apps weergegeven in de lijst met actieve koppelingen, zoals >x< voor iPhone of Camera voor iOS. Je kan echter niet de toegang voor deze afzonderlijke apps intrekken. Je moet de toegang voor de gehele iOS-integratie intrekken.