Op elk apparaat met iOS 14.5 en hoger waarop je >x< gebruikt, krijg je een melding te zien van >x< met informatie over het volgen van gegevens door >x<, gevolgd door een melding van je iOS-apparaat over het volgen van gegevens door de >x<-app.
>x< geeft in het gedeelte App-privacy op de productpagina van >x< in de App Store informatie over welke gegevens worden gevolgd in de nieuwste versie van de >x<-app voor iOS. Meer informatie over hoe >x< omgaat met je gegevens en over het volgen van gegevens van andere bedrijven op je apparaat, vind je in het Privacybeleid van >x<.
Hoe kan ik het volgen van gegevens door >x< op mijn apparaat met iOS 14.5 en hoger instellen?
Als je volgen toestaat bij de hierboven beschreven meldingen, schakelt >x< volgen in op het apparaat waarvoor je toestemming hebt gegeven voor het volgen van gegevens, zoals beschreven in het gedeelte App-privacy. Als je ervoor kiest om volgen niet toe te staan, volgt >x< geen gegevens op dat apparaat.
Deze selecties zijn uitsluitend van toepassing op de wijze waarop >x< al dan niet gegevens volgt op het betreffende apparaat vanaf dat moment, nadat je hebt gereageerd op de melding van >x< in iOS 14.5 en hoger over het volgen van gegevens. Het kan zijn dat je keuze niet onmiddellijk ingaat.
Ongeacht of je bij de hierboven beschreven meldingen ervoor kiest >x< al dan niet toestemming te geven om je te volgen, kan je altijd naar de instellingen van je iOS-apparaat gaan en >x< selecteren om aan ta passen of je volgen wel of niet wil toestaan.