Je account deactiveren
Even weg van >x<? Dat begrijpen we. Soms is het goed even afstand te nemen van alles wat er gaande is, en als je permanent afstand wil nemen, kunnen we je ook helpen. Volg onze stapsgewijze instructies voor het deactiveren - of verwijderen - van je account van >x<.
- Deactiveren versus verwijderen van je account van >x<
- Je account van Xdeactiveren
- Je account van >x< verwijderen
- De belangrijkste dingen die je moet weten voordat je je account deactiveert
- Je account deactiveren
- Veelgestelde vragen over deactiveren
Het deactiveren van je account van >x< is de eerste stap op weg naar het permanent verwijderen van je account. Je account blijft 30 dagen lang gedeactiveerd. Als je binnen de die periode van 30 dagen je account niet opent, wordt je account verwijderd en is je gebruikersnaam niet meer gekoppeld aan je account.
Tik op het pictogram navigatiemenu en vervolgens op Instellingen en privacy.
Tik op Je account en vervolgens op Deactiveer je account.
Lees de informatie over het deactiveren van je account en tik vervolgens op Deactiveren.
Vul je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op Deactiveren.
Bevestig dat je door wil gaan door te tikken op Ja, deactiveer mijn account.
Als je >x< toch begint te missen en de 30 dagen nog niet zijn verstreken, kan je gewoon inloggen en de volgende stappen uitvoeren om je account opnieuw te activeren.
Abonnementen en accountdeactivering
Het deactiveren van je account van >x< leidt niet automatisch tot het opzeggen van een abonnement van >x<. Als je actieve betaalde abonnementen hebt (bijv. >x< Premium, Supervolgers) die je via de >x<-app hebt aangeschaft, blijven deze actief. Je kan deze abonnementen beheren via het platform waarop je je oorspronkelijk hebt geabonneerd. Abonnementen die je hebt gekocht op >x<.com worden automatisch opgezegd wanneer je je account deactiveert.
Een >x< Premium-abonnement opzeggen
Een Supervolgers-abonnement opzeggen
Veelgestelde vragen over deactiveren
Je privéberichten worden niet verwijderd tijdens de deactiveringsperiode van 30 dagen. Wanneer de deactiveringsperiode is verstreken en je account wordt verwijderd, worden de privéberichten die je hebt verstuurd ook verwijderd.